Hørbygaard

Mere om kontorudlejning

IT og telefoni
I samarbejde med SEAS-NVE har vi fået indlagt en fiberforbindelse der giver os mulighed for at levere "ubegrænset" båndbredde. Vi mener at det er nødvendigt at kunne tilbyde faciliteter der rækker langt ud i fremtiden. Med vores professionelle samarbejdspartnere er det muligt at skabe økonomiske løsninger på topprofessionelt niveau. Vi ser det som et mål at skabe IT-løsninger der dækker behovet hos vores lejere, det være sig større eller mindre behov.
Lige sådan arbejder vi med IP-telefoni for at muliggøre de mest fleksible og skalerbare løsninger til fornuftige priser.

Dagarbejdspladser
Vi ønsker at udbyde dag-arbejdspladser således at man kan booke sig ind på en arbejdsplads for bare en dag. Således kan pendleren slippe for kørsel uden at skulle sidde hjemme i vasketøjsbunken. Samtidig er der mulighed for "kolleger" og sparring i form af andre der arbejder i kontorerne. Har man sommerhus i Nordvestsjælland kan man forlænge weekenden og tage på arbejde på Hørbygaard mens man nyder livet i sommerlandet. Medbring en computer og dine papirer, så er du kørende.

Parkering, trafik og offentlig transport
Parkeringen på Hørbygaard er rigelig og koster ikke ekstra. Hørbygaard ligger 4 km fra Holbæk motorvejen. Der er 40 km til både Sjællands Odde og Kalundborg. København er 65 km væk og det kan klares på under en time. Holbæk er ni km. væk og kan nås med busser der standser lige ved Hørbygaard. Det tager et kvarter til stationen hvor der er forbindelse til tog mod København og Kalundborg samt lokalbanen mod Nykøbing Sjælland. Således er vi rigtig godt placeret og har fine transportmuligheder.
Bemærk at de der kommer fra Rokilde og Københavnsområdet siger at det er mindst lige så hurtigt at køre til Hørbygaard som at køre til det tidligere kontor i Holbæk. Der er ingen morgenprop på vej til Hørbygaard og motorvej indtil 4 km. fra Hørbygaard gør det legende nemt.

Haver og omgivelser
Kontorerne ligger i det brostensbelagte gårdkompleks foran hovedbygningen. Til kontorerne hører en egen have med bl.a. æbletræer og terrasse. De naturskønne omgivelser ligger som en mulighed for oplevelser. Skov og markbrug samt kvægholdet i engene er andre sider af Hørbygaard som man kan gå ud og nyde. Når man er så tæt på naturen får man en helt anden oplevelse af sæsonerne og årets gang. Vinteren føles ikke nær så lang.