Hørbygaard

Kontorudlejning

 

På Hørbygaard har vi lavet nogle nye kontorer i de historiske kampestensbygninger foran hovedbygningen. Det er kontorer hvor historien og sjælen rækker mere end hundrede år tilbage og it- og funktioner rækker ud i fremtiden.

Kontor til udlejning
De flotte lyse lokaler på Mellembygningens første sal bliver ledige. I tagets ovenlys flyder lyset ind og tagets oprindelige trækonstruktion giver et smukt spil af lys og skygger på de hvide vægge. Der er udsigt til haven og en lille terrasse med trappe ned til haven. Der er 160 kvadratmeter kontorlokaler fordelt på to lyse, åbne rum. Thekøkken indgår og dertil kommer toiletter og fælles arealer.

1.salskyggerMLM

Fra kvisten er der fransk altan ud mod haven så man kan åbne til natur og fugledsang. Kontorerne har have med pergola og havemøbler så man kan nyde en kaffe eller spise frokost i det grønne.

Ring og hør mere på 40280026 eller skriv til info(a)hoerbygaard.dk

Se videoen om kontorerne.

 

Kontorerne
Vi har skabt kontorer hvor arbejdsdagen er en oplvelse og hvor mennesker dagligt glæder sig. Vi tror nemlig på at ydeevnen stiger hvis man er godt tilpas.

Ombygningen er foretaget med respekt for det gamle håndværk og med de gamle produkter i form af kalkmørtler, linoliemaling, limfarver o.l. Både af respekt for bygningen men også for indeklimaet. Mange af kontorerne har deres særegenhed og gæster finder det ofte særligt at besøge vores lejere på Hørbygaard.

Til kontorerne hører egen have med terrasse og pergola hvorfra solen og de blomstrende omgivelser kan nydes. Her kan man tage et afbræk med frisk luft og plukke et æble så man bliver klar til fortsat arbejde. Skal man have renset tankerne eller have en walk-and-talk session kan man gå en tur i skoven eller ned og se til køerne ved fjorden.

To af vore bygninger er renoveret i samarbejde med Realdania. Se mere om de to nye bygninger. Vi er glade og taknemmelige for det samarbejde.

Tegninger på de de istandsatte bygninger.

Se Mellembygning stueplan her og Mellembygning 1.salsplan her.
Udlejet                                               Lokalerne er til leje

Se Garagebygning stueplan her og Garagebygning 1.salsplan her.
Udlejet                                               Udlejet

Se Herskabsstald stueplan her og Herskabsstald 1.salsplan her.
Udlejet                                               Udlejet

 

Læs mere her om